Heart Chat Bubble

Hej :)

Skulle åkt till Vallåsen idag men blev inget pga av vädret :(( Blåser så.. Så vi fick sluta vid 11.45 :) Så jag ska plugga idag :( Hade SO och Bild idag. Skulle bara säga hej så vi hörs :)

/My <3


Tja!

Idag ska jag till skolan :P När vi slutat så hämtar Linn upp mig på skolan och vi åker till stallet. Sedan rider jag upp till ridhuset och rider Donna där. <3 Ska bli kul :) Imorgon så åker jag inte till stallet :( Pluggdag.. Ska först till Vallåsen... Hatar att åka skidor så jag ska promenera. Fredag ska vi till stallet. Slutar sent så får se när jag är hemma.. Kanske att jag hinner rida. Annars rider jag Lördag, Söndag. Rider med Pethra och Linn på Söndag 14.00 :) Ska bli jätte kul :) Men jag bloggar som vanligt under dagen ;*
Pözz

/My <3


Sorry

Sorry för kass bloggning bloggar imorgon <33

/My <3


Tja ;)

Har inte gjort så mycket nu ikväll. Åkte till stallet och mockade till Donna. Sedan pysslade jag. :) Testade täcket... Fet ponny ;) Det var bra utom att det var lite tajt men det kommer sitta bra sen när hon går ner. På Söndag står uteritt med Linn och Pethra på schemat :D Ska bli kul :D Hoppas på bra väder :)

/My <3


Ridningen :)

Red ut med Linn idag. Gick super :) Galopperade ute första gången (själva). :) Galopperade ungefär 6-7 korta sträckor. Gick jätte bra. Hon tog ett glädjeskutt ;) Haha måste sett kul ut... ;) Knäppa ponny. Men herregud vad hon kan springa när hon kommer igång ;) Racer ponny. :P Stenarna var ju inte ett dugg läskiga idag eftersom Wag gick före. Hon gick till och med emellan dom. ;)

Var på hööks idag och köpte ryktborstar och tittade ut ett fleecetäcke till Donna. :) Det hänger med hem från hööks ganska snart. Vilket är hemligt tills jag har täcket i handen endast 5 snart 6 som vet vilket haha :) Gulligt är det i alla fall :) Nu ska jag titta vidare på tv ;)

/My <3


Bebisen... <3

/My <3


Stallet :)

Motionerade alla 3 idag. ;) Amigo och Wag i linan vilket gick bra :) Sedan red jag Donna. Började med att skritta ut. Travade lite också :) Sedan red jag slalom i sommarhagen. :) Gick jätte bra. Imorgon ska Donna gå lite hårdare :) Ska antagligen åka till ridhuset på Onsdag. :) När jag har lite mer pli på ponnyn ska vi upp till ridhuset och träna för en ny tränare en gång i månaden :) Ska bli kul att inte bara träna för Linn och höra vad andra tycker :)

/My<3


Dagen ;)

Idag har vi åkt skridskor och jag ramlade "bara" 8 gånger xD Annars har jag haft vanliga och tråkiga lektioner xD Haha imorgon ska Frida med ut i stallet igen :) Ska göra stallet och ta in hästarna. Har ansvaret för dem imorgon kväll och lördag morgon. :D Rider Donna på Lördag och både Wag och Donna på Söndag :) Nu ska jag se på Sveriges roligaste klipp ;) <3 Så vi hörs :)

/My <3


Skola nu...

Skola nu.. Skridskor på idrotten... Suger på skridskor. Åker bara 1 timme i alla fall. :) Slutar 14.50 så hörs sedan. <3

/My <3


God morgon :)

God morgon :) Idag slutar jag 15.05 och går hem och pluggar. Sedan när pappa kommer åker vi till stallet. Ska promenera med ponnyn och göra stallet.

Just nu gör jag ingenting. Försöker bara vakna xD Haha.

/My <3


God natt :*


God kväll :)

Har pluggat hela eftermiddagen! Snackat med Frida ikväll <3 Har inget speciellt att skriva. Tänkte fixat lite inlägg men orkade inte xD. Haha! Donna ska ut på en liten promenad imorgon :) Mys! :) Börjar 9.20 imorgon :) Love schemat :D Ska hoppa in i en dusch nu tror jag ;) Om jag orkar resa mig. :P Bloggar mer sen ;)

/My <3


Godmorgon :)

Idag ska jag till skolan från 9.35-14.50. Enkel dag :) Sedan hem och plugga. Stallfritt idag alltså. Var i stallet igår och hälsade på ponnyn. Tjockisen... .-. Haha.

Från och med nu kommer jag satsa här till 100%. Uppdatera minst 2 gånger om dagen är mitt mål fram till Feberuari. Har en liten plan för bloggen. Ska ha en tävling. Skriver det senare :) Ska fixa priser först bara ;) Den kommer gå ut på att du ska kommentera mina inlägg och den som kommenterar mest vinner :) (OBS. Endast EN kommentar per inlägg) Så börja nu :)

/My <3


No school!

Är fortfarande lite yr så ska gå och kolla mina värden nu på förrmiddagen antagligen. Om vi får tid vill säga. Så idag ska jag väl titta på film och om jag blir bättre till stallet i eftermiddag. Sorry för att bloggning är kass men har inget att skriva <3

/My <3


Mår bättre

Mår bättre nu. Så kanske kan åka till imorgon. Idag har jag bara slappat och tittat på film. Ska snart göra pizza. :)

Tiden har segat sig fram. Sitter och planerar Fridas kalas. Åh vad jag saknar ponnyn. :( Men hon har det bra i alla fall. Bloggar sen. Pözz :*

/My <3


Ingen ridtur :(

Blev ingen ridtur :( Svimmade i morse så mår inte 100. :(( Skit hade sett fram emot detta :( Får blogga senare

/My<3


Godmorgon

Skulle ha ridit ut med Pethra och Linn idag men det blir nog bara jag och Linn.. Pethra hade feber i natt :( Du får krya på dig <3 <3

Skönt att det är fint väder och snö ;) Mysigt :) Linn rider Wag och jag Donna. Har inga idéer vad jag ska skriva om så vad vill du läsa om?

/My <3


Ridtur Donna och Wag :)

 
Red ut båda hästarna idag :) Red samma runda som igår. Pappa var med och fotade. Bilder kommer i slutet av inlägget. :) 
Red Wag i alla gångarter och Donna i skritt och trav. Red ut först och gjorde stallet och tog in pållarna sedan. :) Har inte tid att blogga nu ska äta. Pözz
/My <3

 
Red ut båda hästarna idag :) Red samma runda som igår. Pappa var med och fotade. Bilder kommer i slutet av inlägget. :)
Red Wag i alla gångarter och Donna i skritt och trav. Red ut först och gjorde stallet och tog in pållarna sedan. :) Har inte tid att blogga nu ska äta. Pözz

/My <3

Ridturen på Donna 18/1

Red en ny runda igår :) Pappa gick med. Donna var väldigt pigg i början vilket är kul. :) Red i skritt och trav. Bara lite trav bara pga att det var halt och och hon fick styltor. Det gick super bra :) Hon stannade en gång vid stenarna :) Annars inget. :D Red även en bit på vägen men mötte inga bilar.

Idag har vi öppet hus på skolan så vi går i skolan idag... Efter det (slutar 12.00) drar jag till stallet och rider Wag och Donna och gör stallet. Wag ska ridas i alla gångarter och Donna i skritt och trav. :) Rider samma runda som igår på båda. Ska se om pappa kan fota och kanske filma lite. :) Bloggar sen :)

/My <3


God kväll :)

Red ut på Donna idag. Är sjukt trött så bloggar om ridningen imorgon. Nu ska jag titta på gladiatorerna.

/My <3


Fredag..

Känns som Torsdag. Har skola imorgon också pga öppet hus. Från 9.30-12.00 men ändå ;) Fast vi får ledigt fredagen innan lovet :D

Ska plugga lite i eftermiddag och sedan till stallet. Sedan hem och äta, duscha och slappa. Sedan ska jag sova xD Nu måste jag cykla. Får blogga ordentligt sedan.

/My <3


Tja ;)

Vad gör ni då? Jag har bakat och pluggat. Imorgon ska jag till stallet runt 16.30 :) Ska fixa stallet och äta tårta ;) Kanske rida om jag kommer ut tidigare. :) Hoppas! Annars rider jag och Tanya ut på Lördag och jag och Linn på Söndag :) Jätte kul verkligen. Har inte mycket att skriva nu så bloggar senare. :)

/My <3


Godmorgon :)

Ska cykla om 25 min :P Har SO, Idrott, Bild, Lunch, Matte, Svenska x2. Helt okej dag. I eftermiddag ska jag plugga glosor och baka tårta ;). Sedan är jag ledig. :) Inget stall idag men imorgon :)

I går jobbade jag och Donna med ledarskaps övning. Skritten, traven och halten sitter på lös lina. :) Det är kul att tänka att jag är den som utbildat henne från grunden. Jag har hanterat henne och gjort henne till den ponnyn hon är idag. Faktiskt lite stolt ;). Ett tag var jag den enda som fick sätta grimma på henne <3 Det låter kanske litet för er men för mig var det en bekräftelse att hon litar på mig. <3 Gud vad jag älskar den ponnyn <3


Några till :)

Några frågor till ;)

Hoppträning/dressyrträning- Hoppning
Orutinerad/rutinerad- Häst? Orutinerad
Gammal/ung ponny- Ung


Svar fårgestunden :)

Fick några frågor :)
Vad kosta Donna? Inte säker men tror runt 13000 :)

Vad är ert mål ihop? Oj mitt långsiktiga mål är att tävla SM med henne om några år. Just nu är målet att komma över lite hinder.
Kommer du ha en häst efter/samtidigt som Donna ? Jag tror och hoppas på det :) Men tror iså fall det blir efter Donna.
Hade du kunnat blogga med någon annan ? Vem? Tror inte det trivs att blogga själv.

En person du saknar/träffa mer/snygg tjej/ Svårnårlig (tjej som du vill ha uppmärksamhet av) tjej ? ???

Kan du börja tävla Donna ? :)
Jag ska börja tävla henne när vi är säkra på hemma plan :) Vi har just nu ridit in henne och vi ska ut på några pay and jumper i vår :)

Länka en häst du skulle vilja köpa! Oj nu vill jag inte ha någon annan häst än Donna ;)
Vilken häst är svårast att rida av Donna, Amigo eller Wag ? Wag har psyke som jag vet inte vad därför kräver hon mest.
This or that
Donna/vänner- Båda
Amigo/Wag- Wag :)


Godmorgon :)

Idag är det Onsdag. Vilket innebär sovmorgon till 9.20 :) Gött! Slutar dock 15.05... Ikväll blir det stallet :D Gör stallet och tar in pållarna :) Myser lite med ponnypluttan också.

Idag har vi Matte, No, Lunch, Språk, Engelska och So. Så sammanlagt 5 lektioner.

Vill ni ha frågestund eller?!

/My <3


Stora bloggar.

En stor blogg är det nog många som drömmer om. Men vad innebär egentlig att ha en stor blogg? Är det att få många kommentarer, många läsare, snygg header?
 
Jag gillar bloggar som innehåller intressanta och struktuerade inlägg. Inte där man sätter text och bilder här och där utan text för sig och bilder för sig t ex. Jag gillar även när folk lägger ner tid på sin blogg. Inte bara slänger in ett inlägg då och då. Folk som slänger in ett inlägg när de känner för det tappar fler och fler läsare.
 
För mig är en stor blogg där du har många läsare som tycker om det du gör. En stor blogg behöver du inte länka varje dag för att få besökare. Det tar tid att bygga upp en sådan blogg men det är möjligt! Jag kämpar! Ni kämpar! ALLA kämpar för att få upp bloggen. Men alla lyckas inte. OM jag nu håller mig fast på blogg.se och bloggar på samma blogg så tror jag att det är möjligt att få upp den. Men det är inte lätt! 
 
Jag mår bra av att blogga, ett sätt att skriva av sig. Jag skriver inte just om mina problem och så men jag skriver mer vad som kommer. Det är inte alltid lätt att variera sig. Jag går upp på morgon och skriver ett inlägg om dagen  sedan gör jag vid mig för skolan. Hinner jag skriver jag ett inlägg om allt möjligt i bland stallet osv. Sedan i skolan slänger jag kanske in några korta inlägg och sedan när jag kommer hem skriver jag vad jag har gjort och vad jag ska göra. Sedan på kvällen så skriver jag bara för att jag har lust. 
 
Till en stor blogg är det ett stort plus om man har snygg header men absolut inget måste såklart. Vill man köra på det stilrena gör man det eller om du kör det detaljerade, det bestämmer du själv. Ett till tips är att matcha headern med designen. Det gör det stilrent och snyggt.
 
Nu vill jag tacka er för ni tog er tid att läsa detta <3 
 
Vill att ni ska veta att ni är guldvärda. Ni kanske inte tror det men att logga in och se ett nytt besöks rekord är helt magiskt. <3<3 Tack för just du läser min blogg <3
 
/My <3
 

Godmorgon :D

Idag blir det en pluggdag... Ska plugga Historia, Engelska, Spanska och no. Vi har bara fyra lektioner idag. Svenska, No, Lunch, So, Musik. Slutar 14.50 och börjar 9.35.

I alla fall är jag nästan klar för skolan och ska sticka om en timme? Men får hitta på något. Skriva lite tidsinställda kanske eller något?

Frågestunden är i full gång och har inte fått en enda fråga! Ni önskade en frågestund? :)

Vad vill ni läsa om? Jag har inga idéer vilket innebär att inläggen blir tråkigare och tråkigare. Så vad vill just DU läsa om?

/My <3


Dagens outfit

Idag kommer det lite längre blogginlägget upp :)

Men så här ser jag ut idag:
T-shirt från Hard Rock café (Barcelona)
Jeans från Gekås Ullared

Ska ha en svart huvtröja där det står: Just do it också. :)
Slänger snart in ett ordentligt inlägg :)

/My <3


Godnatt :)

Hemma från stallet har ätit, tittat på Idrottsgalan och slappat! Nu ska jag sova så vi hörs imorgon <3

/My <3


Hemma nu!

Hemma! Pluggat lite spanska och ska snart till stallet. När jag kommer hem ska jag äta, duscha, plugga och blogga. Ska skriva färdigt det långa inlägget ikväll. Börjar sent imorgon och på Onsdag så ska njuta av sovmornarna så mycket det går denna termin. Nu när läxorna kommit igång läggs bloggen lite längre bort i min prioritering MEN kommer blogga minst en gång om dagen :) Så bloggen kommer ALDRIG stå utan några nya inlägg :) FRÅGESTUNDEN!!
Nu måste jag byta om xD

/My <3


God eftermiddag :)

Datakunskap nu! :) Slutar 13.50, har engelska 14.00-15.00. Sedan hem och plugga och äta och sedan stallet. Får se när belysningen kommer upp. Fram tills dess vilar Donna. Kanske någon promenad men vi får se. Åker ut och gör stallet och tar in hästarna. Pysslar med Donna och tricktränar lite. Ska försöka filma när hon gör tack. :) Tack innebär att när jag säger tack lyfter hon sitt framben och typ ger det till mig :) Hon är lättlärd och tar gärna emot förslag vad jag kan träna med henne. Inte för avancerat bara! :) Ska skriva vidare på inlägget om stora bloggar nu ses! :)
På bild är Donnas pappa. :)
/My <3

Matte

Överlevde Spanska! Arbetade i boken och gick igenom när vi skulle ha prov osv. Nu matte! Tagga... Sedan Svenska och Lunch.. Vad gör ni då? :)

Vill påminna er om frågestunden! Fråga om vad som helst. Och då menar jag allt.

/My <3


Spanska

Spanska snart! Överlevde No:n i alla fall! Just nu skit trött! Börjar om 4 minuter så bloggar senare!


Klar!

Klar för skolan. Sitter och tittar på Disney Channeln xD. Ska cykla om 35 min. :) usch vad tog helgen vägen? Två dagar går mycket segare mitt i veckan ;)

Har påbörjat det långa inlägget nu ;) Kommer som sagt upp imorgon. Det handlar om stora bloggar. Det handlar också om vad jag gillar för bloggar. :)

Bloggar under dagen :)

/My <3


?

Ni önskade en frågestund men har inte fått en enda fråga? Vill ni ha en frågestund får ni ju ställa frågor ;)
Frågorna kan vara om vad som helst. :)

/My <3


Hej!

Idag är det måndag... Skola... Har fyra lektioner nu på förmiddagen no, språk, ma, sv. I eftermiddag två datakunskap och engelska. Har precis vaknat. Börjar 8.20 och slutar 15.00.

I kväll blir det stallet. Gör stallet men tror inte jag rider om inte belysningen har kommit upp vill säga.

Ska skriva ett långt inlägg om något ikväll xD Som publiceras imorgon :) Förslag? Kommentera då :) Jag har några idéer men det får vara hemligt tills vidare.

Nu ska jag snart gå upp så bloggar korta inlägg under dagen :) Nu kör vi
Måndag!

/My <3


Detta gjorde min kväll..

Detta såg jag på instagram nu ikväll <3 En av mina närmaste vänner skrev detta underbara, fina inlägget till mig. Alltså detta gjorde hela min kväll <3

Jag älskar dig Frida <3

/My <3


My friends <3

Mina vänner betyder allt för mig <3 Utan de är jag hjälplös. Mina vänner finns alltid där börjar behöver dem. Jag skrattar och gråter med dem. Jag vågar vara mig själv. Jag har själv blivit sviken en del gånger och vet hur ont det gör.

Mina allra närmaste vänner vet nästan allt om mig. Vilket säger att jag litar på dem till 110%. Dem skulle aldrig berätta något jag inte vill. Skulle de det så skulle de bara vara falska vänner. Men mina äkta vänner står vid min sida.

Det huvudsakliga är att man är trevlig mot alla. Är man trevlig så är de ofta trevliga tillbaka.

När jag började på Kubik kände jag ingen! Men jag började ta kontakt med folk, hur pinsamt det än var. Och nu har jag världens underbaraste vänner. Vågar jag, vågar ni.

Jag lovar det är inte så farligt att fråga tex. Kan jag få vara med er på rasten? Vad är det värsta som kan hända?
Tänk alltid vad är det värsta som kan hända? Ofta när man tänker så så blir det mycket enklare att fråga.

/My <3


Frågestund

Har fått önskemål om en frågestund så nu kör vi :) Fråga vad som helst :)
Var? När? Hur? Varför?


Söndag 13/1

Skulle ju bara rida Donna idag men fick erbjudande om att rida Wag och tackade inte nej. Gjorde samma sak som igår. Galopperade på galoppstigen :) När vi kom tillbaka skulle vi ta Donna. Jag tyckte hon hade ont i vänster bak så jag började med att longera för att se om hon hade ont eller inte. Det visade sig att hon inte hade ont så jag satt upp på henne och skrittade en tur i skogen. Red bara på vägarna eftersom jag skulle känna om hon gick ojämnt vilket hon inte gjorde. :) Herregud vad hon testar gränserna nu! Bara att stänga av alla mina känslor för henne och vara koncekvent. Aja bloggar mer ikväll antagligen :)

/My <3


Dag 30- Valfri bild

En valfri bild: 

Godmorgon :)

Har precis vaknat så slänger in ett inlägg nu. Idag ska min ponny skos :) Så jag rider nog ut idag. Vet inte riktigt när vi åker ner. Nu ligger jag under täcket och myser (Y) Tillbaka till ponnyn. Igår så stod hon inne själv mellan 15-18. Hon var jätte duktigt och stod och åt hö mesta delen av tiden skulle jag tippa på. Hon hade så ont eftersom det är hårt också så kunde hon ej gå :/ Knappt gå in :/ Hon stannade väl var meter. Stackars ponny :( Men idag ska hon få skor som sagt :D

Bloggar senare :)

/My <3


Dag 29- Nyaste bilden på mig själv

Nyaste bilden på mig själv är denna som är tagen den 5:te Januari :)

Hej!

Bloggningen är seg nu vet inte varför ;) Idag har jag ridit ut på Wag och letat ridvägar och galoppat :) Kom runt 11.30 och tog in Wag och red ut på henne. Började att skritta på lång tygel och sedan tog jag tyglarna men skiter i formen när jag rider ut. :) Sedan joggade jag i gång henne. Red på vägen innan vi skrittade mot galoppstigen travade upp, galopp ner, galopp upp. Sedan red jag vänster till en längre sträcka och galopperade upp och ner. Sedan travade jag av och skrittade sedan hem. :) Jag mockade till Donna och tog in henne ( hovslagaren verkade henne för mycket, så hon har skor fram men tappat en) Idag var det så illa så att hon inte kunde gå ute :( Hon fick gå ute 9-13 :( Imorgon skor vi henne både fram och bak. Ska bli skönt när hon inte är ömfotad längre.

Har gäster nu så bloggar senare. :*

/My <3


Dag 28- Väder

 
Denna bilden tycker jag beskriver vädret väldigt bra ja ni får själv avgöra :)

Bloggningen= Kass

Förlåt! Kom hem från skolan 15.05 och åt mellanmål då. Sedan slappade jag tills pappa och syrran kom hem då vi åt. Sedan pluggade jag lite engelska och slappade igen ;) Haha mycket jag fått gjort eller inte ;) Imorgon bär det av till optikern klockan 15 och skola som vanligt till 13.15, Sedan helg :D Ska nog rida min knasponny imorgon... Önska mig lycka till :D

Sista inlägget för idag skrivet :) Så nu ska jag snart sova så säger godnatt :)

/My <3


Dag 27- Tema två

Två glada hästar precis släppta på betet :D

Godmorgon ;)

Börjar vanlig tid idag (8.20) och börjar med SO. Idrott sen och efter det Bild. Sedan lunch, matte, svenska och svenska. Första idrotten och bilden denna terminen.

I eftermiddag ska jag bara vara hemma och plugga lite för historia provet v. 9 :) Lika bra att börja i tid så behöver man bara repetera precis innan. :) Ska även plugga engelska glosorna till imorgon.
Inga hästar idag alltså :(


Imorgon går vi till 13.15 och sedan ska jag till optikern 15 sedan stallet runt 16 <3 Ska mocka osv. :)

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer men jag bloggar när jag vet :)

/My <3


Dag 26- Detta skrattar jag alltid åt.

http://www.youtube.com/watch?v=QxvfLi33ZFo
 
Hahahaha titta 0:54 xD

Skolan snart...

Cyklar mot skolan om 10 min... Har matte, no, lunch, språk, engelska och so. En lektion mer än i går men kortare lektioner. :) Har 80 minuters No -.- Hoppas vi har vår vanliga lärare och ej vikarie. Vill ha NO och inte SV... Ska dra om 5 min så måste snart gå och ta på mig. Vi hade två matte pass förra terminen på Onsdagen så nu har vi bara matte och inte algebra. Så vi börjar en timme senare hela denna terminen. :) Bloggar senare. :)

/My <3


Hallå!

Hej! :) Bloggningen har varit seg. Idag börjar jag 9.20 och går till 15.05. Sedan åker vi till stallet och gör stallet och tar in hästar och pysslar lite med min ponny <3. Går inte att rida nu när det är så mörkt :/. Så får rida på helgen eller om jag slutar tidigt. Har nämligen ingen belysning ännu... Hon kommer vara crazy menmen... Haha :P Imorgon tror jag det blir stallet och då fixar jag ungefär det jag gör idag. :) Så nu vet ni. Bloggar kanske mellan lektionerna annars så bloggar jag när kommer hem :)


/My <3


God kväll :)

I eftermiddag har jag inte gjort mycket varit hemma och slappat ;) Haha. Första skoldagen gick bra. Bara 4 lektioner :D Börjar 9.35 och slutar 14.50 :) Imorgon börjar vi 9.20 och slutar 15.05. Imorgon åker vi till stallet efter skolan och gör stallet. Det går inte att rida nu när det är mörkt ;/ (ingen belysning). Idag får då min hyper ponny vila ;) Pigg ponny imorgon.. Då hon också får vila... Rider nog henne senast Fredag :/ Pigg ponny då... Aja i er för sig kul ;) Så ska ej klaga. :) Bloggar från min gamla laptop och batteriet dör snart så får blogga mer senare.

/My <3

Igår :)

Igår hoppade jag för första gången på Donna <3 40 cm (Y) Duktigt flicka <3 Igår så longerade jag även Wag och Amigo. Båda över bommar och de var jätte duktiga :) Amigo bockade inte en ända gång. :D Började att gå med Donna förhand över bommarna och hon brydde sig inte. Sedan satt jag och skrittade henne emellan och över bommarna. Efter det travade vi över bommarna och sedan la Linn upp ett kryss på 40 cm. Vi kom över det utan några problem några gånger och sedan la hon upp det till ett räcke vilket gick jätte bra :). Sedan travade och skrittade av. :) Ett lyckat pass. :D

/My <3


Dag 25- I all hast.

Denna bild är tagen i all hast ;)

Grym ponny ;D

Shit vilken grym ponny jag har :D Tog oss över 40 cm som räcke idag , första sprången idag och det gick grymt bra :D Linn fotade så nu blir det bilder :D
Har inte så jätte bra sits här på dessa bilder menmen... ;)

Dag 24- Detta gör mig glad

Detta gör mig glad <3 Kärleken mellan mig o Donna. Hon börjar lita mer och mer på mig och jag litar på henne. Vi litar inte på varandra 100% men i alla fall en 70%. 
 
/My <3

Morgon :)

Sitter på bussen nu med Frida! Kommer videoblogga idag :) Sedan ska vi göra alla utmaningar... Filmar allt...

Sitter på 7:an och ska snart hoppa på 297:an mot Gedsholm. Där ska vi gå till Linns gårds och motionera alla tre <3 Blogger senare ;)

/ My o Frida <3


Vad tycker ni?

Är det bra att jag bloggar mycket? Är det för mycket eller lagom? Skriv vad ni tycker i en kommentar. Snälla!

Vad vill ni läsa om? Mig? Donna? Min historia?! Vad som helst bara ge mig idéer!

Ska starta en tävling här snart om någon är intresserad dvs.? Vill ni ha tävlingar så skriv det i kommentars fältet :) Ska försöka komma på någon riktigt bra tävling+ pris. :)

/My <3


Allt stiger

Tack :D Statistiken stiger och stiger tack :D Nytt besöksrekord idag igen :) Utan er ingen blogg det vet ni <3

/My <3


Hiss eller diss.

Hiss till alla reflexer som finns. Man syns och det händer mindre olyckor.


Hiss eller diss?

Hiss till detta grimset!

Inte det snyggaste men hästen bryr väl sig inte och inte du heller om den bara ska gå i hagen? Den kostar 49:- och då ingår ju grimmskaftet.


Ska börja med...

Ska börja med hiss och diss med olika hästgrejer från olika hästsportsbutiker. :) Om de är värda att köpa osv. :) Så en eller två saker per dag :D Så börjar idag :)

/My <3


This or that

Vantar/Mössa 
Ridhus/Paddock
Träna/Tävla
Hoppning/Dressyr
Uteritt/pass i paddocken
Pigg/ Lat häst
Olydig/ Lydig
Skräck/Drama
Blogg/ Dayviews
Facebook/ Twitter
Resturang/ Hemmalagat
Kompisar/ Hästar
Donna/Wag
Stor häst/ Ponny
 
 

Utkast: Jan. 06, 2013


Tja!

Tjenare! Hemma igen efter att ha mockat ut 2 boxar och mockat 3 :) Har packat in och packat ut. Började med att åka till Vallåkra och mocka ur Wags och Donnas boxar. Sedan hjälpte jag till lite i huset och sedan åkte vi till Ekeby. Där började vi med att packa ut medans Linn lagade hamburgare. Sedan åt vi och sedan gjorde jag stallet och plockade in djuren. ;)

Imorgon blir det att gå upp vid 8.00 för att Frida kommer vid 9.00 och vi tar bussen till Donna 9.16. Då är vi framme 10.40 ca. Då gör vi stallet och tar in och rider Donna. Sedan så putsar vi. :)

Bloggar ikväll. :)

/My <3


Dag 23- En sommarbild.

Detta är en sommar bild för mig för att jag tog denna dagen vi släppte Wag och Amigo på betet. Tyvärr var det molnigt och grått så det ser ej ut som sommar men men... ;)
 
/My <3

UTMANINGAR :D

Bomba mig och min kompis med utmaningar. Gör de imorgon :D

Min fina <3

http://www.youtube.com/watch?v=4F3IosNzcSY

Killar och tjejer

Varför ska tjejer vara mindre stökiga än killar? Varför är det tjejerna som ska vara duktiga i skolan/hemma? Varför förväntas killar vara stökiga?

Det kan nog de flesta inte svara på. Tjejer kan väl visst också vara stökiga. De kan snacka, flamsa, tramsa osv. Det kanske är någon/några kille/killar som är stökig/stökiga. Men vi tjejer kan också. Vi om man tänker efter är nog tjejer stökigare egentligen. Det kanske inte märks lika tydligt men snackar man bort en hel lektion tex. så är man ändå inte "oskyldig". Tjejerna skyller ofta på killarna då läraren och andra elever får den synen på eleven.

Och varför ska tjejer alltid vara duktiga i skolan eller hemmet? Jo för att vi förväntas vara blyga och att vi ska sköta vårt arbete bättre men är vi tysta och sköter vårt arbete? Ibland! Om tjejer tex. får ett dåligt betyg så kanske läraren säger: Jag är besviken på dig. Sen går en kille in och får samma betyg och läraren säger: Det är bra. Vilket betyder att hon hade högre förhoppningar på tjejen än killen.

Varför förväntas killarna vara stökigare?
Jo för att vi ser bara vad killarna gör och inte vad tjejerna gör. Vi ser bara de fel killarna gör och inte de dem gör rätt. Vi set vad tjejerna gör rätt men inte fel.


Så ett tips: Nästa gång ni ser en tjej som gör fel, säg då till läraren.


/My <3


Godmorgon :)

God morgon :) Idag ska till Vallåkra vid 12.30 och tömma hela gamla stallet. Yey...

Så ponnyn får vila idag. Imorgon får ponnyn antagligen ridas ut eller börja vänja sig vid bommar vet inte riktigt.

Imorgon följer Frida med ut och vi får ta bussen 9.16 ;) Så hon är hos mig 9.00. Då vi är framme 10.28 :) Men då får vi byta buss också menmen... ;)

På Tisdag får ponnyn vila då allvaret börjar och på kvällen kan jag inte ta mig ut. Onsdag och framåt vet jag inte vad ponnyn gör men det kommer så fort jag vet :)

Bloggar under dagen

/My <3


God natt <3

Nu säger jag god natt med besöksrekord idag igen ;D Tack :) Denna gång tresiffrigt :D Super stort tack :)

God natt och sov gott!

/My <3


God kväll :)

Jag har världens finaste häst :* Vi red ut lite längre idag och travade också :) Hon tyckte det var jätte kul och jag också för den delen. :) Det gick jätte bra :) Pappa fotade och Linn filmade. Bilderna kommer i slutet av inlägget. Filmen har jag inte fått ännu, men vill ni ha den så lägger jag upp den sedan.

Red ju Rocket också idag vilket gick kanon :) Tack för att jag får rida honom Pethra <3<3

/My <3


Dag 22- Mitt beroende

Mitt beronende är nog hästarna. Jag måste ha kontakt med dem minst 3-4 dagar i veckan. Men speciellt min ponny <3 Hon är min lilla bebis <3 Jag är riktigt lycklig nu när jag har henne <3 Hon lyser upp min dag om det är jobbigt. Hon finns alltid där och jag berättar saker för henne som jag inte skulle kunna berätta för någon annan. 
/My <3

Godmorgon :)

Godmorgon bloggen! Har precis experimenterat lite :P Står och tittar på när hundarna busar ;) Lyssnar på rix fm :D Om 2 timmar åker vi mot Pethra och Rocket. :) Ska rida ut på Donna idag också. Donnas uppfödare tyckte hon hade blivit riktigt fin vilket var kul att höra. :) Den 8:onde Januari har jag haft henne i 2 månader. Tiden bara flyger fram.

Sitter och väntar på nya soffan :) Men bloggar mer under dagen.

/My <3


Dag 21- När jag var liten

Jag började rida när jag var ganska liten, inte jätte liten men inte jätte gammal heller, jag började när jag var 5. Det var då jag började rida regelbundet. 
 
Jag och Melon på bilden:
Jag började ute i Hittarp bestämt Sperlinge (HIRK). Där jag red i 5 år. Ju längre tiden gick fick jag rida svårare och mer avancerade hästar. Jag kom dock inte upp till de mest avancerade.
 
När jag var mindre drömde jag om att bli likaa duktig som grupperna som fick sina hästar "på tyglen". Det såg så fint ut. Nu när jag får de flesta hästar på tyglen (måste ju skryta lite (; ) så har man nya mål. T ex. att tävla upp Donna så hon kommer gå SM om några år. 
 
/My <3

Hallå :)

Godmorgon bloggen! Idag ska jag rida Wag och sedan kommer Donnas upf. och hälsar på :). Jag ska vara i stallet klockan 14 så har "lite" sovmorgon ;) Uppfödaren kommer inte förrän 19. Igår red jag ju ut Donna själv första gången vilket gick jätte bra. Stenar och vatten är lite läskigt. ;) Konstig ponny. Red i ca. 30 min bara för att det var första gången. Sedan skulle jag lina Amigo men det gick inte jätte bra... Han bockade och drog iväg så Linn fick longera honom bara för att få honom att lugna sig. Sedan joggade jag han i höger varvet sedan var det bra med det. Imorgon ska vi tömma i gamla stallet och sedan ska jag rida Rocket igen. :) Ska bli jätte kul. Tack Pethra för att jag får rida honom. <3<3

Igår så beställde vi en ny väst till mig. En flexi black/back ;) Sedan åkte vi till hööks och köpte senskydd och b-vitamin. Donna ska ha senskydden för nästa vecka ska vi börja hoppa in henne :D B-vitaminen ska Linn få :) Men nu måste jag gå. Bloggar mer sedan.

/My <3


Dag 20- Tema "olika"

(Blir ingen dag 19 för har inte möjlighet att fixa den)
Olika... Hmm... Jag tror man kan tolka detta på massor av sätt. Men som sagt går jag efter vad jag tycker och tänker :) Dessa två valparär väldigt olika ;)
 

Tjenare ;)

Tjenare Frida:P Vet att du läser detta :D Ny header som sagt och är riktigt nöjd. :D

Tack så mycket för ni som har besökt bloggen ;D Ni som besöker är guldvärda :) Tack igen.

Imorgon ska vi rida ut och rida långt i skogen ;) Ska bli jätte kul :) Pappa följer med och kanske fotar lite :) Iså fall kommer bilder senare. Om ni vill ha alltså :) Men nu ska jag snart sova så nu säger jag godnatt till er här. Pözz :*

/My <3

God kväll :D

God kväll :) Känner för att blogga :P Har fått in lite this or that som jag kommer skriva sedan :D Jätte kul verkligen! Tack underbara ni <3 Utan er ingen blogg :) <3<3

/My <3


Ny header+ design

Design och headern är nu uppe. Tack så mycket Jolin <3 Vad tycker ni? :)

Tja ;)

Hej! På väg hem från stallet. Efter ett jätte bra pass på Donna :D Vi har en gräspaddock som ej är inhängad. Jag började i lina med Linn som linförare. I skritt och trav. Jobbade med att få henne att förstå hjälperna för att "gå i form". Hon förstod efter ett tag och gick super bra. Sedan red jag själv efter Wag på fyrkanten. Sedan red jag och Emma ut. Jag på Donna och Emma på Wag. Första gången vi är ute utan Linn. Gick jätte bra. :) Imorgon rider jag ut med pappa. ( Pappa går, jag rider) Ska även longera Amigo. :)

Ny header kommer upp snart. En tjej gör den och lägger in. :) Så den kommer nog upp imorgon eller ikväll :) Längtar! Bloggen behöver fräschas upp ;)

/My <3


Dag 18- Känslor

När jag tänker ett inlägg där man skriver om känslor, ser jag framför mig att man lägger upp en bild till varje känsla men har ingen anning. Jag gör så i alla fall och skriver lite varför bilderna gör att jag känner så osv. Hoppas det blir bra :)
 
Glad:
Min fina ponny gör mig glad <3 Hon betyder hur mycet som helst och när jag ser henne lyser hela min dag upp <3 Det går inte en dag utan att jag tänker på henne <3 Speciellt inte när jag inte träffar henne. Hon är den finaste, underbaraste, snällaste, duktigaste... fyll i resten själv, ponnyn som finns <3 En liten liten gnäggning gör hela dagen <3<3

 
Ledsen: Djurplågeri. För att om ett djur tex. gör fel ska djuret inte bestraffas
 
Arg: Djurplågeri. -ll-
 
Det är de jag hinner beskriva nu ses sen :) 
 
/My <3

Dag 17- Ett ögonblick

Lägger upp en bild som tog ett ögonblick att fota :P Den är inte avancerad säger jag bara :P 
 
 
Haha skit fin... Eller inte ;P 
 
/My <3